Udgivelsen af bind 4 må desværre udskydes et halvt år

Kære læsere.

Til jul annoncerede jeg, at bind 4 vil udkomme i oktober 2022.

Jeg er ked af at måtte skuffe jer, men jeg bliver nødt til at udskyde udgivelsen af bind 4 et halvt år, til foråret 2023. Årsagen er, at jeg har været syg, og det har snuppet nogle måneder af min arbejdstid.

Jeg er rask nu. Og jeg arbejder på manuskriptet hver dag. Men fordi jeg har mistet nogle måneder  og tillige stadig er noget træt, så jeg ikke kan arbejde så mange timer hver dag, som jeg plejer, kan jeg ikke nå at gennemarbejde manuskriptet så mange gange, som jeg ønske inden min planlagte deadline i august 2022. 

Jeg plejer at gennemskrive manuskriptet 10 gange i udgivelsesåret. Redigere det, stramme op, slette og tilføje, pudse og polere på sproget, og indarbejde min redaktørs forslag. Den proces vil jeg fastholde med bind 4, for at opretholde den standard, jeg gerne vil have i mine romaner.

Altså var der ikke noget andet valg end at udsætte udgivelsesdatoen et halvt år. Beklager meget

Jeg håber, I stadig vil hænge på og være opsatte på at læse bind 4 til den tid.


    Warning: Undefined variable $date_format in /home/www/ulvensblik.dk/wp-content/themes/ulvensblik/single.php on line 96