Læserreaktioner på Bjørnens kraft (uddrag af mails, hilsner og facebookbeskeder)

”Jeg har læst både Ulvens Blik og Shamanens lærling flere gange og disse har uden sidestykke været de bøger gennem tiden, der har betydet og begejstret mig mest! Jeg er ikke specielt litterært kompetent og lærd, men alligevel kan jeg se, at de er eminent godt skrevet og fanger rigtigt mange af tidens problematikker angående natur og kultur! Jeg er selv gammel fjeldvandrer. Dine fremragende og detaljerede skildringer bringer mig direkte tilbage – mange tak for det.”

”Det er med meget stor glæde, jeg har læst Bjørnens kraft. Jeg har gennem alle tre bøger, været betaget af din levende naturbeskrivelse, og at du har brugt navngivne lokaliteter som er eksisterende. Det har som det naturligste gjort, at der blev dannet billeder inde i ens hoved, af mennesker, dyr og natur. Hvilket også har gjort, at jeg har et brændende ønske om, at komme op og se området. Legeledes vil jeg fremhæve og rose, den lethed hvormed du har skrevet bøgerne, og dermed gjort dem let læselige.”

”Jeg må sige, at dine naturbeskrivelser, historie og romanfigurerne Mari og Mats som kæder det hele sammen berører mig dybt. Bøgerne er læst flere gange, de mange detaljer er eminente plus det, at jeg kan følge med i de flotte billeder og henvisninger, du lægger ud på facebook.”

”For et par dage siden satte jeg mig til at læse de allersidste sider i “ Bjørnens kraft” endnu inden det blev lyst om morgenen. Hold nu op! Det var skønt, så længe det varede, og nu har jeg et tomrum, for det bliver svært at finde en anden bog, der optager mig så meget. 1000 tak for en stor oplevelse.”

”Blev færdig med Bjørnens Kraft i aftes, og tror du jeg kunne falde i søvn da jeg slap bogen? Nix, for altså den afslutning er ikke til at holde ud. Vågnede flere gange i nat og hver gang var scenariet med Mats og idioten i mit hoved. (-) Bjørnens kraft er en fantastisk bog, ligesom de to foregående, og du skriver så levende så man er der og oplever det hele.”

”Jeg er godt i gang med del 1 og den er som de andre 2 bøger meget spændende og læseværdig. Jeg synes bøgerne er noget af det bedste jeg har på min boghylde, og jeg læser meget.”

”Du er en suveræn fortæller!”