Titel og manus klar til til bind 2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For mine trofaste læsere kan jeg nu røbe titlen på bind 2 i min triologi ”De otte årstiders folk”. Den bliver ”Trommens kald”.

Jeg kan også røbe, at manuskriptet til bind 2 blev færdigt til jul. Dog således, at der nu forestår et halvt år med et utal af gennemlæsninger og redigeringer, ”pudsning og polering” af sproget, tjekning af fakta en ekstra gang og den slags.

Her til nytår har mine seks ”1. læsere” fået manuskriptet. De skal give mig kommentarer, ros og ris til brug i redigeringsprocessen. Manuskriptet skal indleveres til trykning den 1. august. Udgivelsen ligger stadig fast til oktober 2016.

I de kommende måneder skal jeg også have skrevet det, jeg kalder det tredje spor, svarende til fakta-siderne om ulve, der var sat ind mellem kapitlerne 15 steder i bind 1. I bind 2 vil det spor handle om samernes historie, så det kræver masser af research og kildelæsning.

Endelig kan jeg give den nytårsgave-info, at bind 2 sandsynligvis bliver omkring 200 sider længere end bind 1, altså omkring 600 sider. Der sker nemlig rigtig meget i bind 2, så glæd jer!

Billedet ovenfor er fra Basseuksa, Den Hellige Dør, en mærkelig og imponerende 40 meter høj “port”, der ligger langt ind i fjeldet i Lapland og som man kun når på gå-ben. Basseuksa har været Tourpon Samebys vigtigste offerplads gennem århundreder.

Jeg besøgte Basseuksa i sommer, fordi stedet danner rammen om en vigtig scene i ”Trommens kald” og fordi jeg gerne ville opleve dette spændende sted. Hvis I ser godt efter, kan I måske som jeg se konturerne af hovedet af en los på Den Hellige Dør. Er det ikke magisk?

Godt nytår fra skriveværkstedet!

 

 


    Warning: Undefined variable $date_format in /home/www/ulvensblik.dk/wp-content/themes/ulvensblik/single.php on line 96