Testlæsere begejstrede for Trommens kald

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meldinger fra mine ”1. læsere” lyder, at de er vildt begejstrede for Trommens kald, som er bind 2 i min romantriologi ”De otte årstiders folk”.

I Trommens kald følger man fortsat journalisten Mari og ulveforskeren Mats i deres liv i Lapland. Trommens kald rummer endnu mere drama og magi end Ulvens blik.

Mine syv 1. læserne fik manuskriptet til nytår, og selvom det er på 534 tætskrevne sider, er tre af dem allerede færdige med romanen.

Her er nogle af deres reaktioner:

”Jeg kunne slet ikke slippe romanen, så spændende var den. Læste de første 250 sider i ét stræk, blev ved til kl. 4 om morgenen. Den anden halvdel læste jeg også i ét stræk til kl. 5,30 om morgenen. Blev søvnig, da jeg manglede 30 sider. Men da jeg havde lagt mig til at sove, kunne jeg ikke. Jeg måtte sætte mig op i sengen og læse slutningen.”

”Spændende som en krimi.”

”Mange dramatiske højdepunkter. Endnu mere spændende end Ulvens blik.”

”At læse Trommens kald er som at få fortalt et eventyr. Man bliver fuldstændig opslugt af bogens univers og glemmer alt omkring sig.”

”Fantastisk interessant at sætte sig ind i den samiske shamanisme – og i trommens betydning.”

”Nød alle de dejlige naturbeskrivelser.”

”Sindssygt godt skrevet!”

”Den eneste kritik jeg har er, at romanen ikke er længere!”

”Vi har kørt i Ulvens bliks fodspor i Lapland sidste sommer og kan bevidne, at stederne og naturen ser ud fuldstændig som beskrevet i romanen.”

 

 


    Warning: Undefined variable $date_format in /home/www/ulvensblik.dk/wp-content/themes/ulvensblik/single.php on line 96