Søde hilsner fra romanlæsende læsere

Allerede nu får jeg de sødeste mails fra læsere, der er i gang med Bjørnens kraft. Og selvom det er efterårsferie og lunt vejr til udendørsaktiviteter, er læsning af romanen åbenbart ingen hindring.

En læser sender mig et sjovt skyggebillede og fortæller, at hun sidder og læser i solen ved nordkysten af Ringkøbing Fjord. Hun sender mig også et foto af en akvarel af Lars Pirak, som hun har hængende derhjemme, købt under en rejse i Lappland for mange år siden. Mine romaner bringer hende derop igen, fortæller hun.

En anden læser skriver til mig under en togrejse mod Prag. Hun fortæller, at hun nyder at læse fortsættelsen af Ulvens blik og Shamanens lærling i toget. “Fantastisk læsning,” skriver hun.

Fra Sjælland skriver en mandlig læser: “Tak for min signerede udgave af Bjørnens kraft, som jeg har ventet på med længsel. Jeg har læst både Ulvens blik og Shamanens lærling flere gange, og de har uden sidestykke været de bøger gennem tiden, der har betydet og begejstret mig mest. De er eminent godt skrevet og fanger rigtig mange af tidens problematikker angående natur og kultur.” Han slutter: “Jeg er fuldstændig solgt til dine bøger. Er netop færdig med del 1 af Bjørnens kraft og glæder mig vanvittigt til del 2”.

Tusind tak for hilsnerne og for de smukke ord. Hvor er jeg heldig at have så søde og begejstrede læsere. 


    Warning: Undefined variable $date_format in /home/www/ulvensblik.dk/wp-content/themes/ulvensblik/single.php on line 96