Se forside og titel på bind 3

 

Kære læsere. Her ser I forsiden på bind 3. Og dermed kan jeg afsløre titlen for jer!

Bogen udkommer i begyndelsen af oktober. Og da den bliver på omkring 700 sider udkommer den i to dele, der sælges samlet. (Derfor har denne forside et lille 1-tal i en grøn prik i nederste, højre hjørne).

Lige nu er jeg i gang med 7. gennemarbejdning af manuskriptet. Det er utroligt, at efter at manus er læst af 7 forskellige 1. læsere, og jeg selv har gennemarbejdet det så mange gange, finder jeg stadig småfejl som et manglende bogstav i et ord eller manglende småord som ”en” eller ”den”.

Jeg pudser og polerer også stadig sproget af ved at skifte ord ud eller slette ord eller halve sætninger. Og ved at tjekke stavning af visse ord og fakta endnu engang. Jeg har sat mig for, at jeg skal igennem manus mindst 10 gange, før jeg afleverer bogen til sætning den 1. august.

Når bogen er sat med bogtryk-typer skal jeg igennem den fire gange i løbet af august. I begyndelsen af september går den så omsider til trykning.

Så der ligger stadig meget arbejde foran mig hele sommeren. Ingen Lapplands-tur eller anden sommerferie denne sommer. Men det er helt okay, når jeg kan se frem til udgivelsen i begyndelsen af oktober.

 


    Warning: Undefined variable $date_format in /home/www/ulvensblik.dk/wp-content/themes/ulvensblik/single.php on line 96