Ros og begejstring fra læserne

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rigtig mange læsere af Ulvens blik har overfor mig udtrykt ros og begejstring for bogen. Faktisk har jeg kun hørt ros. En del læsere har skrevet til mig om deres oplevelse af bogen og hvorfor, de er begejstrede. Her kommer et udpluk fra læserreaktionerne.

”Jeg har netop læst din bog Ulvens blik, er vildt begejstret og genlæser den nu i et langsommere tempo, så jeg får det hele med. Jeg lånte den på biblioteket. Her i eftermiddag, da jeg blev færdig med din bog igen, gik jeg ind på bogens hjemmeside, så dine fotos og bestilte straks bogen. Den MÅ jeg eje. Venter spændt på næste bog i trilogien. Hermed de venligste hilsener og god skrivelyst.” Jette Thorleifsson, Kgs. Lyngby

”Du kan ikke forestille dig, hvor min mand og jeg har været optaget af at læse Ulvens blik. Hvor er den spændende og god. Naturen beskriver du vildt godt. For mange år siden tog vi til Lapland på ferie. Vi var vildt fascinerede af naturen og glemmer det aldrig. Siden har vi længtes tilbage. Nu har vi haft Laplandskortet fremme for at finde stederne deroppe. Ved at læse din bog er vi der igen. Tak for den store oplevelse, du har givet os.” Alice Ravnholt, Ølstrup

”Det er imponerende, at du kan holde fokus og tråde sammen i sådan en stor sag. Ligesom researchen vedrørende samisk kultur, flora, fauna og geografi er imponerende. Romanen minder mig lidt om den serie, der hedder Hulebjørnens Klan. Stor ros for romanen. Jeg vil gerne skrive mig på listen til næste bind i trilogien.” Anne Breumlund, Århus

”En meget velskrevet og spændende bog, skulle hele tiden have det næste med. Det var som at rejse til Lapland, det Lapland, jeg kender så godt. Fine naturbeskrivelser og indføring i dyrelivet, som for almindelige mennesker er svære at opleve. Det mærkes tydeligt, at forfatteren er en naturelsker, der skriver om sin kærlighed. Jeg har fået indblik i ulvens adfærd, så jeg nu ved mere om emnet. Der er også en indføring i samisk kultur, og man mærker forfatterens kærlighed til den og hendes ønske om at sætte fokus på de levevilkår, samerne har i den moderne kultur. Mystikken mangler heller ikke. Beskrivelsen af shamanismen og de underjordiske er en spændende fortælling.” Kirstine Christensen, Gilleleje  

”Jeg må sige, at det har været en god oplevelsen, at læse Ulvens blik. Jeg har især været optaget af Mats’ ulve-observationer. Men jeg er også spændt på at læse mere om Maris arbejde med lægeplanter, da planter og svampe er min store interesse. Mens jeg læste, kunne jeg ikke undgå at tænke på Jean M. Auels serie om istidspigen Ayla. Kort og godt: Jeg glæder mig til at læse bind 2.” Hanne Løfqvist, Haderslev

”Læser romanen i øjeblikket. En dejlig, spændende og velskrevet bog.” Lone Panduro, Gilleleje

Intet glæder en forfatter mere end at læserne synes om den bog, man har arbejdet på og koncentreret alle sine tanker om i årevis. Det er den bedst tænkelige belønning. Så tusind tak for roserne. De giver energi til at skrive videre på bind 2. /Jonna Odgaard

 


    Warning: Undefined variable $date_format in /home/www/ulvensblik.dk/wp-content/themes/ulvensblik/single.php on line 96