Nye oplag af Shamanens lærling og Bjørnens kraft

For et par måneder siden meddelte mit forlag mig, at Shamanens Lærling og Bjørnens kraft var næsten udsolgte, så vi bestilte nye oplag.

Forinden havde jeg foretaget nogle rettelser i roman-filerne. Et par søde, hjælpsomme læsere havde nemlig sendt mig nogle forslag til rettelser.

Den ene havde sendt sproglige-grammatiske forslag. Den anden ornitologiske. Altså påpeget, at enkelte af de fuglearter, jeg nævnte på en bestemt naturlokalitet, måske ikke var helt korrekte (f.eks. lille præstekrave i stedet for stor præstekrave og fjeldrype i stedet for dalrype).

Selvom der måske ikke er andre læsere end de pågældende, der ser disse fejl, er jeg alligevel glad for at få dem rettet, og jeg takker de to læsere for deres tid og omhu med at skrive til mig om det.

Forleden dag blev de nye oplag så leveret til forlaget.

Tusind tak til jer søde og trofaste læsere for, at I anbefaler mine romaner til venner og bekendte. Det er jeres fortjeneste, at mine romaner stadig sælger så godt. De sælges jo alene ved “mund-til-øre” metoden.

Og nu er der altså igen bunker af bøger til salg.


    Warning: Undefined variable $date_format in /home/www/ulvensblik.dk/wp-content/themes/ulvensblik/single.php on line 96