Måske bliver det ikke en trilogi – men fire bind

Det går forrygende med at skrive. Bind 3 vokser og vokser. Der er så meget, jeg gerne vil fortælle om Maris og Mats’ nye samliv.

Om deres ”bryllupsrejse” i Sarek med alvorlige samtaler om deres liv sammen og fremtiden. Om deres nye venner (nye personer dukker op i romanen og kendte personer får mere fremtrædende roller). Om deres integration i Sirges Sameby. Om hvordan Mats’ klarer opgaverne som renholder. Og hvordan Mari varetager sin nye rolle som nåjd.

Jeg følger en synops delt op i kapitler, der ligesom bind 1 og 2 har årets gang som ramme. Til hvert kapitel har jeg skrevet et par sider med stikord til, hvad kapitlet skal handle om. Denne ”storyboard” for hvert kapitel er sammen med researchmaterialet til dette kapitel mit afsæt for kapitlet.

Når jeg går i gang med at skrive et kapitel, viser det sig imidlertid, at kapitlet kommer til at fylde mange flere sider, end jeg havde forestillet mig. Dels fordi de planlagte episoder og begivenheder udvikler sig mere, end jeg havde forestillet mig. Dels fordi jeg undervejs får ideer til nye begivenheder i dette kapitel.

Indtil nu har jeg skrevet 10 kapitler og har allerede godt 200 manussider. Og jeg er nærmest lige begyndt på alt det, jeg gerne vil fortælle.

Så forbered jer på, at bind 3 enten bliver i to bind (der udkommer samtidig som del 1 og del 2) eller – hvis I ikke skal vente alt for længe på at få mere af Maris og Mats’ saga – at det bliver til bind 3 og bind 4, sådan at bind 3 udkommer, før jeg begynder på bind 4.

 

 

 

 

 


    Warning: Undefined variable $date_format in /home/www/ulvensblik.dk/wp-content/themes/ulvensblik/single.php on line 96