Køb billet til Mari Boine koncert til halv pris

Den store samiske sanger og jojker Mari Boine giver koncert i København den 28. februar.

DR’s koncerthus har kontaktet mig med et tilbud til mig og mine romaners læsere og følgere på FB om at købe billet til halv pris til Mari Boines koncert i DR’s koncertsal den 28. februar.

DR skriver til mig: “Mari Boine fylder DR Koncerthuset med moderne nordisk naturkraft den 28. februar. Da der netop har været samisk nationaldag, kunne vi godt tænke os tilbyde folk med interesse for samisk kultur et særligt tilbud om 50% rabat til vores koncert med Mari Boine. Vil du være interesseret i at dele dette rabatlink med dine følgere/læsere? “

Det vil jeg naturligvis gerne. Jeg er vild med Mari Boine, hun er netop en naturkraft, og jeg har derfor navngivet min hovedperson efter hende.

I kan finde rabattilbuddet her:  http://burl.nu/l14soy

 

 


    Warning: Undefined variable $date_format in /home/www/ulvensblik.dk/wp-content/themes/ulvensblik/single.php on line 96