Godt nytår til mine læsere

lavvu-med-nordlys

… ønsker jeg med dette billede af en samisk lavvu og nordlys over Sápmi.

Aurora borealis – som jeg ofte oplevede i de tre år, jeg boede i Grønland – er for mig den rene magi og lige åndeløst betagende hver gang.

Naturens lydløse festfyrværkeri, der hverken skader mennesker, dyr eller natur, er for mig langt at foretrække for det menneskeskabte.

Samtidig med nytåret kan jeg fejre fødselsdag. Mit største ønske til fødselsdagen og for 2017 er, at mine romaner vil sælge endnu mere. Nå ud til endnu flere læsere. Derfor håber jeg, at I – hvis I kan lide mine romaner – vil anbefale dem til familie, venner og bekendte. Jeg ønsker mig også, at I vil skrive og fortælle mig, hvad I synes om mine romaner, når I har læst dem, enten på bøgernes facebookside eller pr. mail på kontakt@ulvensblik.dk

Efter nytår går jeg i gang med bind 3. Handlingen og de store dramaer i romanen har jeg i store træk i hovedet. Men jeg mangler en del research, før jeg kan begynde at skrive. Så hvornår I kan købe bind 3, tør jeg ikke sige. Men jeg lover at holde jer opdaterede om, hvordan processen skrider frem.

 

 


    Warning: Undefined variable $date_format in /home/www/ulvensblik.dk/wp-content/themes/ulvensblik/single.php on line 96