Foredrag i Ringkøbing Bibliotek

Rådhushallen i Ringkøbing med panoramaudsigt over Ringkøbing Fjord dannede i går eftermiddags rammen om endnu et foredrag om Ulvens blik og Shamanens lærling.

Det var Ringkøbing Bibliotek (der ligger i rådhuset), som havde inviteret mig til at indlede en foredragsrække med titlen: ”Flere sider af en lokal forfatter”. (Jeg bor i Ringkøbing).

Af de omkring 35 tilhørere viste det sig, at mange allerede havde læst mine romaner. De kom hen til mig før foredraget og fortalte om deres begejstring for bøgerne og deres univers. Det var en dejlig oplevelse.

Jeg fortalte om inspirationen til Ulvens blik og Shamanens lærling, fortalte kort om handlingen i romanerne og læste udvalgte afsnit op.

Efter foredraget ville mange gerne have deres bøger signeret, andre ville gerne købe romanerne. Det var en rigtig dejlig eftermiddag med en fin stemning i skumringen over Ringkøbing Fjord.

På mandag aften holder jeg det sidste foredrag i denne omgang. Det er et foredrag om samernes historie og kultur i Ikast Bibliotek.


    Warning: Undefined variable $date_format in /home/www/ulvensblik.dk/wp-content/themes/ulvensblik/single.php on line 96