Fire foredrag den kommende måned

I den kommende månedstid holder jeg fire foredrag:

Tirsdag den 31. oktober kl. 19 på Holstebro Bibliotek holder jeg foredrag for en læsegruppe, der har læst Ulvens blik. Foredraget handler om, hvordan jeg fik ideen til romanerne og mit arbejde med dem, og afsluttes med en præsentation af Shamanens lærling. Derefter er der god tid til spørgsmål. Da det er en læsegruppe, er der ikke adgang for andre.

Mandag den 6. november kl. 10 i Sognehøjskolen, Holstebro. Foredraget finder sted i Ellebæk Kirkes menighedssal, Beethovensvej 2, 7500 Holstebro. Foredraget handler om Ulvens blik. Det indledes med en kort beskrivelse af, hvordan romanerne blev til og afsluttes med en kort omtale af Shamanens lærling.

Onsdag den 15. november kl. 16-17 på Ringkøbing Bibliotek, Ved Fjorden 6, Ringkøbing. Jeg fortæller om inspirationen til mine romaner og kort om handlingen i Ulvens blik og Shamanens lærling. Der er offentlig og gratis adgang.

Mandag den 20. november kl. 19.30 på Ikast Bibliotek, salen, Grønnegade 25. Foredrag om samerne og deres kultur. Jeg er inviteret af Ældre Sagen og Foreningen Norden i Ikast. Jeg tror, der er offentlig adgang, for foreningerne vil annoncere foredraget i aviserne. Om der tages entré for ikke-medlemmer af de to foreninger, ved jeg ikke.

 


    Warning: Undefined variable $date_format in /home/www/ulvensblik.dk/wp-content/themes/ulvensblik/single.php on line 96