Festlig og velbesøgt bogpræsentation

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Festlig dag, da jeg præsenterede Shamanens lærling for læserne i Rådhushallen i Ringkøbing i fredags.

Forlægger Karl Hansen, Forlaget Aras havde travlt med at sælge bøger, og læserne stod i kø for at få signeret deres køb. Omkring 20 eksemplarer af Shamanens lærling blev solgt og en håndfuld af Ulvens blik.

Utrolig dejligt at opleve, at så mange læsere var kommet, nogle langvejs fra, for at høre om og købe min nye roman, og skønt at møde dem og mærke deres interesse og begejstring for mine romaners univers. Stor tak for det.

Efter signeringen fortalte jeg de omkring 50 gæster om ideen til og tilblivelsen af de to første bind af min romantrilogi “De otte årstiders folk” og om handlingen i Shamanens lærling.

 


    Warning: Undefined variable $date_format in /home/www/ulvensblik.dk/wp-content/themes/ulvensblik/single.php on line 96