Fantastisk festlig og hyggelig bogpræsentation i går

 

Over 50 gæster kom til min bogpræsentation i Rådhushallen i Ringkøbing i går. Flere kom langvejs fra: Fra Gilleleje, Nordjylland og Vejle. Resten fra hele Vestjylland. Og flere havde endda gaver med.

Det blev en fantastisk festlig eftermiddag, som jeg ville ønske, jeg kunne opleve igen – i slow motion. 

Først holdt jeg foredrag om skriveprocessen og handlingen i Bjørnens Kraft, og læste udvalgte afsnit op.

Derefter solgte og signerede jeg bøger. Hele 24 købte Bjørnens kraft og nogle også Ulvens blik og Shamanens lærling. Desuden kom flere med alle tre bøger og ville gerne have dem signeret, så jeg signerede bøger – og fik dejlige samtale med læsere – i over en time.

Jeg er lykkelig og meget rørt over den store interesse, begejstring og engagement i mine bøger, som læserne gav udtryk for. Tusind tak til alle jer der kom, for gaverne og for, at I bidrog til at gøre eftermiddagen festlig og uforglemmelig.


    Warning: Undefined variable $date_format in /home/www/ulvensblik.dk/wp-content/themes/ulvensblik/single.php on line 96