Fantastisk dag på BogForum

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagen efter BogForum er jeg stadig helt høj over oplevelsen af at møde så mange interesserede mennesker.

Mange blev indfanget af – synes jeg selv – vores flotte stand med min samiske tromme, diasshow fra Lappland, flotte plakater og bøgernes forsider og temaer.

Rigtig mange var dybt interesserede i shamanisme, andre i samernes kultur og historie. Hele tiden var der folk, der ville snakke og høre om bøgerne og deres univers. Jeg nåede kun lige at sluge en sandwich kl. 14,30 og styrte hen og få Jan Guillous seneste bog signeret. (Han er mit forbillede som storyteller). Ellers gik det løs uafbrudt fra kl. 10-18.

Jeg fik besøg af gode venner fra Nordsjælland og Ringkøbing og af folk, der havde læst Ulvens blik og ville hilse på og købe Shamanens lærling.

Hvor mange bøger fik vi så solgt? Ikke så mange, 12-15 stk. Men det havde vi heller ikke regnet med. Det havde andre NewPub’er, der havde prøvet BogForum tidligere, forberedt os på. Det er bestseller forfattere, der trækker folks penge. Og mange gæster kommer desuden mest for at snuse og blive inspireret.

Men vi udleverede utroligt mange af de flotte postkort, Forlaget Aras havde trykt med info om bøgerne og tilbud om at benytte BogForum-rabatten indtil 1. december ved at sende kortet til forlaget. Nu har Karl Hansen fra forlaget og jeg væddet om, hvor mange der vil gøre det. Jeg tror på rigtig mange.

Og under alle omstændigheder har vi vist og fortalt om mine romaner til en meget bredere kreds, end vi hidtil er kommet i kontakt med. Så det var helt sikkert penge og al arbejdet værd.

Slutteligt har NewPub netværket af selvudgivere og små forlag i den grad fået slået fast, at der er en verden af bøger udenfor de store, etablerede forlag. Initiativtageren til netværket blev interviewet i adskillige medier, og jeg er sikker på, at NewPubs BogForum stand vil være fast en del af BogForum fremover.


    Warning: Undefined variable $date_format in /home/www/ulvensblik.dk/wp-content/themes/ulvensblik/single.php on line 96