Dejligt møde med læsekreds

 

Fantastisk dejlig aften i Grønbjerg Læsekreds, der havde læst Ulvens blik. Jeg plejer i mine foredrag at fortælle om handlingen i mine romaner og læse op af dem for et publikum, der ikke kender dem.

Det var en fryd at møde en forsamling, som havde læst Ulvens blik og gerne ville vide meget mere om romanen, dens baggrund og univers.

Først fortalte jeg, hvordan det gik til, at jeg begyndte at skrive romaner, der foregår blandt samer i Lappland, dernæst om handlingen i Shamanens lærling. Efter pausen var der rigtig mange interesserede spørgsmål. Vi kunne have fortsat meget længere end den time, spørgetiden stod på.  For en forfatter er der ikke noget bedre end at tale om sit hjertebarn, så jeg havde det som en fisk i vandet.

Jeg havde samiske smykker på, blandt andet den tromme, som min gode ven, sløjdkunstneren Mikael Pirak lavede til mig, da Ulvens blik udkom. Den blev meget beundret.

Smykket, som sidder tættest på halsen er dog ikke samisk. Det er en halskæde af ravneklør fra Grønland, som jeg fik længe før jeg skrev mine romaner – og skrev om Ravn. For det var i Grønland, jeg blev forelsket i ravne.

Sådan et møde med interesserede og begejstrede læsere kan jeg leve længe på. Det er alle de mange års arbejde med bøgerne værd.

(Foto Mogens Ballegaard)

 

 


    Warning: Undefined variable $date_format in /home/www/ulvensblik.dk/wp-content/themes/ulvensblik/single.php on line 96