Dejlige læserreaktioner på Bjørnens kraft

Søde læsere har skrevet til mig efter at have læst Bjørnens kraft. Her er et lille udpluk af læserreaktionerne:

Helene Vestergaard: ”Bjørnens Kraft er en fantastisk bog, ligesom de to foregående, og du skriver så levende, så man er der og oplever det hele.”

Alice Ravnholt: ”For et par dage siden satte jeg mig til at læse de allersidste sider i ”Bjørnens kraft” endnu inden det blev lyst om morgenen. Hold nu op! Det var skønt, så længe det varede. Nu har jeg et tomrum, for det bliver svært at finde en anden bog, der optager mig så meget. 1000 tak for en stor oplevelse.”

René Andersen: ” Tak for min signerede udgave af Bjørnens kraft, som jeg har ventet på med længsel! Jeg har læst både Ulvens Blik og Shamanens lærling flere gange, og disse har uden sidestykke været de bøger gennem tiden, der har betydet og begejstret mig mest! De er eminent godt skrevet og fanger rigtigt mange af tidens problematikker angående natur og kultur! Jeg er selv gammel fjeldvandrer. Har gået fra Ritsem via Kisuris gennem Routesvagge til Kvikkjokk, fra Suorva via Bierikjaure og Snavvavagge igennem Rapadalen også til Kvikkjokk, og har stået på Skierfe og skuet ud over Rapadalens fantastiske delta! Dine fremragende og detaljerede skildringer bringer mig direkte tilbage – mange tak for det!”

Til min bogreception den 11. oktober kom en læser med en gave til mig, et smukt, hjemmevævet viskestykke. På det medfølgende kort stod blandt andet: ”Jeg må sige, at dine naturbeskrivelser, historie og romanfigurerne Mari og Mats, som kæder det hele sammen berører mig dybt. Bøgerne er læst flere gange, de mange detaljer er eminente plus det, at jeg kan følge med i de flotte billeder og henvisninger, du lægger på facebook, hvor jeg ”kun” er med på en kigger. Jeg kan få mange timer til at gå med det hele, og mangler nu bare at tage på rejsen op nordpå og se det hele selv.”

Tusind tak til jer, der har skrevet til mig om jeres oplevelse af Bjørnens kraft. Jeg er rørt og beæret over jeres smukke ord.


    Warning: Undefined variable $date_format in /home/www/ulvensblik.dk/wp-content/themes/ulvensblik/single.php on line 96