Begejstret læser-reaktion på Shamanens lærling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jette Thorleifsson, Kongens Lyngby er den første læser, der nået igennem Shamanens lærlings næsten 700 sider. Hun skriver:

Kære Jonna Odgaard.
Du har gjort det igen !!!! Hvilken fornøjelse !!!! Det er en fantastisk roman !!!!

Siden jeg modtog “Shamanens lærling” kort efter at bogen udkom og jeg med spænding begyndte at læse, har jeg levet med i samernes rige. Jeg har tænkt på bogen, både når jeg motionerede i svømmehallen og kørte rundt på min cykle.

Hvilke skæbner og naturbeskrivelser du ruller op for os læsere !!!
Det gjorde nærmest ondt at læse om alle de prøvelser dine/vore hovedpersoner måtte gå igennem. Jeg er vågnet midt om natten, tænkt på bogen og listet nedenunder i min stue for lige at snuppe en times læsning mere.

Jeg synes godt om de “varsler” du ofte slutter et kapitel med. Man bliver tændt, det øger spændingen og nysgerrigheden. For hvad sker der mon af grumme ting?

“Ulvens blik” har jeg genlæst mindst 5 gange, den har været med på flere ferier. Jeg er storforbruger af biblioteket, mine egne boghylder kan ikke rumme mere, men dine to bøger får en hædersplads.  Glæder mig til bind 3.

Hermed de varmeste hilsener og endnu engang tak.
Jette Thorleifsson, Kongens Lyngby.

 

 


    Warning: Undefined variable $date_format in /home/www/ulvensblik.dk/wp-content/themes/ulvensblik/single.php on line 96