4. oplag af Ulvens blik

Mine romaner sælger stadig – stille og roligt.

For en måneds tid siden meddelte min forlægger mig, at 3. oplag af Ulvens blik var ved at være udsolgt. Derfor bestilte vi et 4. oplag, som nu er kommet og klar til at blive solgt.

I betragtning af, at jeg er en rimelig ukendt forfatter, hvis bøger ikke har været omtalt i landsdækkende medier, går salget af mine romaner rigtig godt. Siden nytår har vi solgt omkring 100 eksemplarer af begge romaner. De sælges løbende fra boghandlernes centrallager ved Køge, og går således til boghandler over hele landet.

Det er jeg rigtig, rigtig glad for. Ikke blot for at vi sælger bøgerne. Men også fordi det løbende salg må betyde, at begejstrede læsere anbefaler romanerne til venner og bekendte. Tusind tak for det.

 


    Warning: Undefined variable $date_format in /home/www/ulvensblik.dk/wp-content/themes/ulvensblik/single.php on line 96