2. oplag af Ulvens blik udkommet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Læserne har i den grad taget Ulvens blik til sig, at de 500 eksemplarer i 1. oplag blev revet væk på to måneder.

Nu er 2. oplag udkommet, denne gang indbundet, men til samme pris 199,00 kr. Bogen kan som hidtil købes hos boghandlere og online hos www.forlagetaras.dk  E-bogen kan købes hos bla. saxo.com. Romanen er på 432 sider.

Mange begejstrede læsere, der har skrevet til forfatteren, har fortalt, at de spændt venter på 2. bind i trilogien ”De otte årstiders folk” og spurgt, hvornår bogen udkommer. Svaret er, at vi stiler mod udgivelse af bind 2 i oktober 2016.

Fotoet af Ulvens blik fra 2. oplag er taget i Stråsø Plantage øst for Ulfborg. Landskabet minder mig om Lapland med store heder og nåleskove, hvorfor jeg ofte vandrer der. Området rummer mange ravne og en meget stor bestand af krondyr og rådyr. Og ikke mindst er det ét af de områder, som forskere har udpeget som oplagt ulverevir. Der har da også været ulv i området, både i 2013 og 2014, og senest er der set en ulv i skoven for et par måneder siden. Så måske lever her allerede en ulv. Jeg håber det, og er altid på udkig efter spor og tegn. Det ville være fantastisk at møde ”ulvens blik” !


    Warning: Undefined variable $date_format in /home/www/ulvensblik.dk/wp-content/themes/ulvensblik/single.php on line 96